Body & Balance

Body & Balance 

 

Body & Balance is geschikt voor alle honden, van pup tot senior dog! De oefeningen die we toepassen in B&B zorgen ervoor dat je hond kennismaakt met zijn eigen lichaam en leert waarvoor het kan gebruikt worden en vooral hoe hij het kan gebruiken. De verschillende technieken en oefeningen zorgen tevens voor een soepel lichaam en versterken enorm de band tussen jou en je dier.

Veel honden doen verschillende sporten maar vaak wordt vergeten om het lichaam van je hond op te warmen (stretchen), of het voor te bereiden om deze sporten. B&B kan tevens gebruikt worden voor de algemene ontwikkeling van je pup, door van jongs af aan te leren hoe je lichaam correct te gebruiken en soepel te maken. Wat tot het algemeen welzijn van de hond toedraagt.

Ook voor oudere honden en honden tijdens revalidatie na een operatie kan B&B een hele fijne training vormen.

Vaak kunnen oudere honden niet meer zo snel rennen of lang wandelen waardoor ze vaker stil blijven. Door de oefeningen kan de hond toch weer uitdaging gegeven worden en is dit een ideale manier om de spieren en gewrichten soepel te houden.

Ook voor honden die moeten revalideren is het een aanrader, hier is wel met de dierenarts te bekijken welke oefeningen kunnen.